Двустранните отношения между Великобритания и Русия няма да се нормализират.

...
Двустранните отношения между Великобритания и Русия няма да се нормализират.
Коментари Харесай

Великобритания и Русия няма да се разберат

Двустранните връзки сред Англия и Русия няма да се възстановяват. Такава е обстановката най-малко към този момент. Това стана ясно при днешната среща сред английският министър председател Борис Джонсън и съветския президент Владимир Путин, които се срещнаха в Берлин в границите на договарянията за урегулиране на обстановката в Либия.

„ Той (Джонсън) беше явен, че няма смяна в английската позиция за (случая в) Солсбъри, който съставлява неразумно потребление на химически оръжия и нахален опит да бъдат убити почтени хора на английска земя. Той съобщи, че сходни набези не трябва да се повтарят. Премиерът съобщи, че няма да има никаква нормализация в двустранните връзки, до момента в който Русия не престане с дестабилизиращите си дейности, които заплашват Обединеното кралство и съдружниците ни и подкопават сигурността на нашите жители и нашата групова сигурност ", сподели говорителка на Борис Джонсън.

Кремъл заяви, че в Берлин Путин е имал срещи с Борис Джонсън и с Урсула фон дер Лайен, на които са били разисквани въпроси от двустранните връзки, както и интернационалните проблеми, включително уреждането на обстановката в Либия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР