Двукратно номинираният за Оскар актьор Том Уилкинсън, който участва в

...
Двукратно номинираният за Оскар актьор Том Уилкинсън, който участва в
Коментари Харесай

Том Уилкинсън, актьорът от Пълният Монти, почина на 75

Двукратно номинираният за Оскар артист Том Уилкинсън, който взе участие в " Пълният Монти " за група безработни стоманодобивни служащи, почнали нови кариери като стриптизьорки умря " ненадейно " в събота, сподели неговият журналист в изказване.

" Съпругата му и фамилията му бяха с него ", се споделя в изказването и че " фамилията му моли за дискретност в този миг. "

Уилкинсън беше номиниран за премиите на Академията за артист в основна роля за „ In The Bedroom “ през 2001 година и за поддържаща роля в „ Майкъл Клейтън “ през 2007 година

Би Би Си заяви, в това число доста политически дейци в Съединени американски щати фигури. Той изигра президента Линдън Б. Джонсън в Селма от 2014 година и завоюва Еми за ролята на американската политическа фигура Бенджамин Франклин в минисериала от 2008 година Джон Адамс.

Той беше прочут и с функциите си в акомодация на Чарлз на BBC Романът на Дикенс „ Martin Chuzzlewit “, акомодацията от 1995 година на „ Разум и сензитивност “ на Джейн Остин, комедийната драма на Уес Андерсън от 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР