Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен демонстрира бойко

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Макс Верстапен демонстрира бойко
Коментари Харесай

Верстапен: Спри, ако не си готов за битките!

Двукратният международен първенец във Формула 1 Макс Верстапен показва бойко въодушевление преди началото на сезона като изясни, че в случай че един водач не е подготвен за борбите със противниците си в хода на сезона в международния шампионат, по-добре да се откаже.

Първата купа на Макс пристигна тъкмо след такава борба против Люис Хамилтън, траяла през целия сезон 2021, само че през 2022 спечелваното на втората купа се оказа много по-лесно с 15 победи от 22 надпревари и общо 454 точки за Верстапен.

Сезон 2023 се обрисува като дълъг и сложен - 23 надпревари плюс 6 спринта, откакто стана ясно, че Гран При на Китай няма да се организира и очаквания у Ферари и Мерцедес, че тази година ще се борят по-успешно с Ред Бул.
 Верстапен: Другите няма да ни догонят елементарно Верстапен: Другите няма да ни догонят елементарно
“Ако не си подготвен за борбите, то по-добре да спреш - изясни Верстапен на среща с медии. - Всички ние сме състезатели, обичаме надпреварите и ще е хубаво да има още веднъж сезон като този през 2021, само че също по този начин е и хубаво да преобладаваме, както го направихме през 2022. ”
 Ръсел съпостави партньорството си с Хамилтън с годините в Уилямс Ръсел съпостави партньорството си с Хамилтън с годините в Уилямс
Разбира се, Макс призна, че през 2021 му е било по-трудно.
 Алези: Истинската борба през 2023 няма да е сред Верстапен и Леклер Алези: Истинската борба през 2023 няма да е сред Верстапен и Леклер
“Ще е доста мъчно, в случай че всеки сезон е като 2021, когато въобще не ни беше елементарно, само че почтено казано, това не се случва във Формула 1, тъй че всичко би трябвало да е наред ”, добави първенецът.
 По-малки радиатори за новата кола на Ферари По-малки радиатори за новата кола на Ферари
Основният противник на Макс през предходната година Шарл Леклер също показва подготвеност да се бори в идния рекордно дълъг сезон.
 Ферари утвърди Ред Бул Пауъртрейнс? Ферари утвърди Ред Бул Пауъртрейнс?
“Мисля, че сме добре готови за по-дълги сезони - съобщи водачът на Ферари. - Надявам се, че сезонът ще е оспорван. Винаги е хубаво борбата да продължи до края на сезона, само че аз съм квалифициран за повече надпревари и уповавам се, за по-дълга борба. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР