Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо може за

...
Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо може за
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо пред завръщане във Ферари?

Двукратният международен първенец във Формула 1 Фернандо Алонсо може за повторно в кариерата си да премине в тима на Ферари. Разялата сред испанеца и скудерията в края на 2014 година не бе необикновен приятна, само че съгласно част от испанските медии двете страни са подготвени да загърбят историята в името на общите си цели.

Нещо повече – „ Диарио Гол” твърди, че към този момент се провела секретна среща сред Алонсо и представители от висшето управление на „ скудерията”. Предполага се, че в дъното на цялата история стои колоритният управител на 36-годишния Алонсо – Флавио Бриаторе. Италианецът бил задействал всичките си връзки, с цел да възобнови разговора сред двете страни.

ФИА забрани новаторските огледела на Ферари

Алонсо кара за Ферари в интервала 2010-2014, като в три от тези 5 години той беше директен кандидат за купата. Испанецът в никакъв случай не е крил, че желае най-малко още един път да стъпи на върха, преди постави завършек на кариерата си. С тази цел той се завърна в Макларън през 2015-а година, когато английският отбор към този момент изпитваше забележими компликации. Сега испанецът кара своя четвърти сезон при втория си престой и явно не има вяра в възможностите още веднъж да бъде кандидат за трофея, в случай че продължи с Макларън.

От друга страна е ясно, че Ферари все още залага всичко на Себастиан Фетел. Германецът е водещият водач на „ черните кончета”, до момента в който сътрудникът му Кими Райконен постоянно страда поради очевидната неравнопоставеност. Освен всичко друго през октомври финландецът ще навърши 39 години и това е един от факторите изтичащият му контракт да не бъде възобновен.

Култов дебют за Алонсо в WEC, завоюва "6-те часа на Спа "

Също по този начин е правилно, че през последните 2 сезона Фетел позволи голям брой неточности в основни моменти и това кара управлението в Маранело да намерения за вид, в който ще разполага с двама еднообразно съперници водачи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР