Двукратният световен шампион по кикбокс при професионалистите Атанас Божилов стана

...
Двукратният световен шампион по кикбокс при професионалистите Атанас Божилов стана
Коментари Харесай

Любимецът на Бургас Атанас Божилов стана баща на момиченце

Двукратният международен първенец по кикбокс при експертите Атанас Божилов стана татко на момиченце. Малката девойка, която проплака в 6:25 часа на 2-и август, носи нежното име Анна. Тя е второ попълнение в фамилията на Наката и очарователната му брачна половинка Вилиана, които са горди родители и на момченце – Петър.

“Безкрайно съм благополучен, брачната половинка ми и бебенцето се усещат чудесно, благодаря на лекарите за грижите. Вчерашният ден беше много под напрежение ден, вечерта се състезавах в церемония вечер и реализирах поредна победа, която посветих на дребната “, съобщи разчувстваният бургазлия, който към този момент гледа към идващото предизвикателство.

Атанас Божилов се занимава с бойни спортове от 2007 година. Със своите 177 см и 72 кг той има извоювани 16 победи, 2 от които с нокаут, 1 загуба и 0 равни резултата. Наката е два пъти вице европейски първенец на WAKO (2016,2018), вице международен първенец на WAKO 2017, има първо място от Световната купа WAKO 2017 и е повторен международен първенец за експерти на KGP 2018 и WAKO 2019.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР