Двукратният световен шампион Аржентина е на крачка от отпадане от

...
Двукратният световен шампион Аржентина е на крачка от отпадане от
Коментари Харесай

Стоичков за Аржентина: Не дай си, Боже, съотборниците на Меси да се събудят

Двукратният международен първенец Аржентина е на крачка от отпадане от Мондиала в Русия, откакто има единствено 1 точка от първите си два мача. Днес “албиселесте” би трябвало да надвият Нигерия и да се надяват по същото време Исландия да не завоюва изразително против Хърватия. Българската легенда Христо Стоичков разяснява възможностите на двата отбора.

“Нигерия е един доста здрав тим. Това е отбор с ясни критерии за това какво би трябвало да направи на терена. Малко по-назад във времето същия този тим победи Аржентина с 4:2 в контрола. Макар че тогава Лионел Меси не игра в този мач, това е причина да помислим, че нигерийците няма да правят отстъпка на аржентинците по никакъв показател”, съобщи Ицо пред Българска национална телевизия.

“В момента Аржентина не е това, което беше на предходното Световно състезание - продължи Стоичков. - Както знаем, едвам в последния кръг на квалификациите те съумяха да се класират, което е причина да мисля, че ще бъде доста здрав мач. Но Аржентина е Аржентина, а Меси е Меси. Не дай си, Боже, всички в тима да се разсънят и да му оказват помощ - още по-добре.”

Битката сред двата отбора през днешния ден е от 21:00 часа в Санкт Петербург. ВИЖТЕ ТУК ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018! Мондиал 2018 3 кръг, вторник 26 юни  Нигерия 21:00предстои  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР