Двукратният световен и европейски шампион по киокушин Кристиян Станков, днес

...
Двукратният световен и европейски шампион по киокушин Кристиян Станков, днес
Коментари Харесай

Кристиян Станков се прибра в България с бронз от Карате Гран При 2019

Двукратният международен и европейски първенец по киокушин Кристиян Станков, през днешния ден се прибра дружно с националния тим на България от Карате Гран При 2019 в Япония, където завоюва бронзов орден в категория до 75 кг.
 България има европейски първенец по карате киокушин
В шампионата в Токио се включиха към 700 участници от 14 страни. Българската карате киокушин федерация изпрати в Япония осем състезатели.

Треньорът на националния тим по киокушин на България Захари Дамянов и Петър Мартинов бяха отпред на българския отбор в Токио. За здравето на националите ни се грижи лекар Стоян Стаматов.

От българска страна в шампионата се включиха и Кристиян Дойчев, Стоян Илчев, Стилиян Петков, Георги Иванов и Йордан Миладинов от мъжете и Ия Костова и Мариела Любенова при дамите.

Станков показа пред камерата на boec.bg, че надпреварата е било на доста високо равнище и със сериозна конкуренция от страна на Япония.

" Това е доста значим орден. Може печеля и още по-ценни оценки. Следва сериозна подготовка, повече тренировки и надпревари. Живот и здраве, след време би трябвало да покорим международните върове ", разяснява бронзовият медалист от Карате Гран При 2019.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР