Двукратният шампион на САЩ по фигурно пързаляне Джон Кафлин се

...
Двукратният шампион на САЩ по фигурно пързаляне Джон Кафлин се
Коментари Харесай

Двукратен шампион се самоуби

Двукратният първенец на Съединени американски щати по фигурно пързаляне Джон Кафлин се самоуби, оповестиха американските медии без да разкриват повече детайлности. Известно е единствено, че 33-годишният фигурист е протегнал ръка на живота си на 18 януари. Това става единствено ден, откакто получи краткотрайна възбрана да се занимава с всякаква спортна материя.
Наказанието е наложено от Американския център за сигурен спорт, който е организация към олимпийския комитет на Съединени американски щати и се занимава със случаи на полово и други типове посягане.
Кафлин става първенец на Съединени американски щати при двойките през 2011 година с Кейтлин Янковскас, а година по-късно печели купата в тандел с Кейди Дени, с която през 2012 година приключват втори на Четирите континента.
През последните години Джон Кафлин работеше като треньор, ефирен коментатор и рекламно лице на компания за кънки. Първоначално той получи възбрана да се занимава с фигурно пързаляне на 17 декември, а на 17 януари наказването му е доказано.
В началото на годината фигуристът разяснява, че обвиняванията против него са безпочвени, само че няма право да приказва за случая до неговото дефинитивно привършване. Така и не бяха разкрити аргументите за неговото наказване.
За гибелта на Джон Кафлин първо заяви неговата сестра Анджела Лони във „ Facebook “. Смъртта му идва единствено дни преди началото на националния шампионат на Съединени американски щати в Детройт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР