Двукратният шампион на България и носител на купата с Лудогорец

...
Двукратният шампион на България и носител на купата с Лудогорец
Коментари Харесай

Етър задържа Иван Стоянов

Двукратният първенец на България и притежател на купата с Лудогорец Иван Стоянов ще остане в Етър. Договорът на 35-годишния футболист с “болярите” бе до края на шампионата. След договаряния двете страни са удължили договора за още един сезон. Новият старши треньор на “виолетовите” Станислав Генчев желал Стоянов да остане поради богатия си опит. През миналата акция той бе основно със статут на запаса, както ще е и в този момент, само че постоянно влизаше като промяна.

Преди дни Етър задържа и левия бек Александър Георгиев. Той се оказа непотребен на ЦСКА-София, откакто договорът му изтече. През пролетта бранителят бе чартърен на " Ивайло " от алените. С оглед възможното прекосяване на Крум Стоянов в Черно море това може да даде късмет на Александър Георгиев за титулярно място. През зимата в посока ЦСКА 1948 избяга различен ляв бек Димо Атанасов, който също като Крум Стоянов в този момент имаше настоящ контракт с Етър.

Търновци се събират за първа подготовка на 11 юни (вторник). Заниманието идва единствено ден след евроквалификацията България - Косово. Както е известно, досегашният основен управител на отбора Красимир Балъков пое “трикольорите” и за мачовете с Чехия (7 юни) и Косово (10 юни) взе двама от щаба си - Станислав Генчев и треньора на вратарите Калоян Чакъров. Именно Генчев ще наследи Бала отпред на Етър. Чакъров също остава на " Ивайло ", като ще оказва помощ на националите по време на лагерите. “Болярите” няма да търсят различен треньор на вратарите. Генчев бе отпред на тима през есента на 2017-а, преди Балъков да се завърне в Търново.
" Тема спорт " Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР