Двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи

...
Двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи
Коментари Харесай

Хеттрикът на Бербатов срещу Ливърпул - най-великият във Висшата лига

Двукратният първенец на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи голямо самопризнание на Острова. Талантът от Благоевград бе почетен с наградата за най-велик хеттрик в историята на Висшата лига. На 19 септември 2010 година, пред цялостните трибуни на митичния “Олд Трафорд”, Бербо осъществя и трите попадения за трагичния триумф на “червените дяволи” с 3:2 над най-големия им противник - Ливърпул.

И до през днешния ден все по този начин ясно се чува гласът на изпадналия в възторг британски коментатор от Sky Sports, който възторжено разгласи, че “Бербатов се трансформира в първия състезател на Манчестър Юнайтед от 64 години насам, осъществил хеттрик във вратата на Ливърпул”. Постижение, което увековечи благоевградчанина вечно на сцената на “Театъра на мечтите”.

В рамките на една седмица “Дейли Мейл” разгласява поредност от материали за 50-те най-паметни хеттрика в 26-годишната история на Висшата лига. Последната публикация от поредицата бе отдадена на Топ 10, а трите ювелирни осъществявания на Димитър оглавяват влиятелната ранглиста. Място в челната десетица намират имена и митове като Роби Фаулър, Луис Суарес, Денис Бергкамп, Робин Ван Перси, Алън Шиърър, Мат льо Тисие и Фабрицио Раванели.

“Брилянтна техника, късна драма, яростен конфликт и историческо достижение от един от най-фините нападатели, играли в миналото в Премиер лийг”, се споделя в материала за осъществяванията на Митко. С наслаждение бихме описали и трите попадения във вратата на невярващия Пепе Рейна, само че нищо не би било по този начин мощно и удовлетворяващо, както човек самичък да ги види с очите си в прикаченото по-долу видео.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР