Двукратният олимпийски шампион по стрелба Таню Киряков и трикратният сребърен

...
Двукратният олимпийски шампион по стрелба Таню Киряков и трикратният сребърен
Коментари Харесай

“Сини” легенди поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

Двукратният олимпийски първенец по пукотевица Таню Киряков и трикратният сребърен медалист от летни игри в битката Александър Томов сервираха венец пред паметника на Васил Левски. По случай 145-годишнината от обесването на огромния бунтовник респект отдадоха още редица шефове и треньори от обединявания състезателен клуб “Левски”, отпред с ръководителя Бранимира Цветанова, волейболната звезда Владимир Николов, шефката на баскетбола Юлия Боянова, кметицата на регион Подуяне – Ева Митова, представители на столична община и други


Пред паметника на Левски до стадион “Георги Аспарухов” се събраха възпитаници от спортното 166-о учебно заведение. Седмокласникът Антон Иванов беше отличен като победител в състезанието за най-хубаво есе на тематика “Какво е Левски за мен”. Той беше награден с плакет от Валентина Ликова, представител на столичната община.


От идната година обединеният състезателен клуб на “сините” и градската администрация ще учредят приз “Лъвско сърце”, с който на тази дата ще бъде отличаван един състезател на “Левски” за най-достойна постъпка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР