Двукратният олимпийски шампион Армен Назарян представи фотоалбума си Роден победител.

...
Двукратният олимпийски шампион Армен Назарян представи фотоалбума си Роден победител.
Коментари Харесай

Армен Назарян представи албума си Роден победител

Двукратният олимпийски първенец Армен Назарян показа фотоалбума си " Роден победител ". Церемонията събра стотици именити спортисти и треньори, видни представители на арменската общественост, шефове на спортни организация, другари и родственици на великия герой и други

Непосредствено преди началото на шампионата " Дан Колов - Никола Петров " тържествената зала на " Асикс Арена " се оказа тясна да побере всички искащи да поздравят двукратния олимпийски първенец и да се снабдят с копие от изданието.

 32 страни, 500 състезатели, непреклонен дух за победа:
32 страни, 500 състезатели, непреклонен дух за победа: " България " още веднъж значи " битка "!

Турнирът " Дан Колов - Никола Петров " събира международния хайлайф в София

По време на презентацията Армен Назарян бе отличен с възпоменателен орден за заслуги в спорта от ACES EUROPA. Призът за изключителни достижения бе връчен персонално от италианеца Джан Франческо Лупатели, създател и президент на организацията, определяща европейските столици и градове на спорта, който още веднъж е в Европейската столица на спорта за тази година - София.

Армен Назарян благодари за топлите думи и съобщи, че в книгата са събрани всичките тези години на труд, ограничения, на наслади и страдания около спорта.

" Това издание и е за идващите покаления, за тези които идват с цел да продължат славния път на битката, " сподели Назарян.

 Армен Назарян подарява всички средства от продажбата на автобиографичния си албум на клубовете ни по битка!
Армен Назарян подарява всички средства от продажбата на автобиографичния си албум на клубовете ни по битка!

Страхотен жест на именития герой

" Борец със запазена марка за класа и място на първия ред в Залата на славата в най-древния спорт. Армен Назарян! Той е освен това от известно име, кумир или големина за победи и върхове. И с цел да го почувствате на 100 %, ще би трябвало единствено да разлистите страниците на Фотоалбума " Роден победител ". Тези над 300 неповторими фотоси са едно странствуване в славната кариера на " класика на класиците " Армен Велики, както го назовават в международното борцово войнство ", по този начин е разказан Назарян в обръщението на създателите към читателите на изданието.

 Снимка 346762
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР