Двукратната световна шампионка в спускането, аловенката Илка Щухец сподели, че

...
Двукратната световна шампионка в спускането, аловенката Илка Щухец сподели, че
Коментари Харесай

Илка Щухец: Харесва ми в Банско, надявам се на късмет с времето и на интересно състезание

Двукратната международна шампионка в спускането, аловенката Илка Щухец показа, че се усеща прелестно в Банско, където в края на седмицата ще се проведат стартове от Световната купа в алпийските дни при дамите. В Банско почитателите ще се насладят на две спускания и едно съревнование в " Супер Г ".
 Микаела Шифрин: За първи път съм в Банско и се вълнувам супер доста
Микаела Шифрин: За първи път съм в Банско и се вълнувам супер доста

" Надявам се вие също и се надявам да се наслаждавате на шоуто "

" Чувствам се прелестно тук. Състезавала съм се и преди тук. Харесва ми тук и се надявам на шанс с времето и на едно забавно съревнование. Дали пистата тук е сложна? Мисля, че всяка скоростна писта е сложна. Всяка има своите характерности и неща, с които би трябвало да внимаваме. Но точно в това се крие предизвикването. Трудността на пистата зависи доста от самия сняг, само че ще забележим - всяко втурване е мъчно ", разяснява 29-годишната словенка.

" Дали тази година конкуренцията в ските е по-голяма? Да, доста девойки се показват добре, спускат се доста бързо и се надявам скоро да бъда още веднъж измежду тях. Ще се опитам да покажа най-хубавото от себе си и да реализира положителни резултати. Ще забележим какво ще се получи през уикенда ", добави Щухец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР