Двукратната световна шампионка по биатлон от Чехия Габриела Коукалова е

...
Двукратната световна шампионка по биатлон от Чехия Габриела Коукалова е
Коментари Харесай

Коукалова е в конфликт с отбора по биатлон на Чехия


Двукратната международна шампионка по биатлон от Чехия Габриела Коукалова е влезнала в изострен спор със съотборниците си и треньорския щаб.

Тя пропусна олимпийските игри в Пьонгчанг, като уточни за претекст травма и проблеми с храненето. Оказва се, че малко на брой са й повярвали.

" Огорчена съм от реакцията на някои хора, за които смятах, че са загрижени за мен. Оказва се, че са имали грижа единствено, когато съм постигала триумфи. Това е доста мъчителен опит. Когато стопирах да упражнявам просто ме отписаха и не помниха. Отборът и треньорите бяха срещу да пропусна олимпийския сезон.

Опитвах се да упражнявам, само че болките ставаха все по-силни. Спрях и те станаха нервни. Не можех да направя нищо. Не устоях и към този момент на атмосферата. Всички ме гледаха като изменник. В тима взеха решение, че си изобретявам контузия, само че това не е по този начин. Какъв е смисълът на пропусна олимпийските игри, в случай че съм здрава? ", споделя Коукалова в изявление.

Заради хроничните проблеми с прасците, носителката на Световната купа за сезон 2015/2016 година е покрай преустановяване на кариерата.

Очаква се това да се случи още това лято.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР