Двукратната шампионка от Големия шлем Симона Халеп заяви, че е

...
Двукратната шампионка от Големия шлем Симона Халеп заяви, че е
Коментари Харесай

Халеп би играла в Australian Open 2021, но при едно условие

Двукратната шампионка от Големия шлем Симона Халеп съобщи, че е подготвена да взе участие на идния Australian Open, само че единствено в случай че организацията на шампионата е на равнището, на което бе тази на Ролан Гарос. Турнирът в Париж се организира при строги правила за здравна сигурност, като на кортовете бе допускан стеснен брой фенове.

Именно поради терзанията си, свързани с световната пандемия от Covid-19, Халеп отхвърли да пътува до Ню Йорк за тазгодишния US Open.

When the season is over, the work goes on

Have a great week everyone
— Simona Halep (@Simona_Halep)
„ Мисля, че карантината в Австралия ще бъде 14 дни и ще бъдем в „ балон “. Проблемът не е в това, че ще би трябвало да стоиш в една стая две седмици, а че по-късно ще имаш потребност от интервал за тренировки, защото не можеш да преминеш непосредствено от карантина към мачове. Но в случай че изискванията и организацията в Мелбърн са същите, каквито бяха и в Париж, тогава не бих имала нищо срещу да отида там и да играя “ съобщи Халеп през Newschain.uk.

На тазгодишния Australian Open Халеп доближи до полуфинал, където загуби с 6-7, 5-7 от Гарбине Мугуруса. Най-доброто класиране на румънката в Мелбърн е край през 2018 година, на който тя претърпя проваляне от Каролин Вожняки (6-7, 6-3, 4-6).

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР