Двукратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика Светлана Хоркина скандализира с

...
Двукратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика Светлана Хоркина скандализира с
Коментари Харесай

Рускиня се изцепи: Коронавирусът е божие наказание заради обидите към Русия

 Двукратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика Светлана Хоркина скандализира с изявление, че отлагането на олимпийските игри в Токио поради пандемията от ковид е божие наказване поради отстраняването на съветския спорт.

“От позиция на това, че имаме единствено един живот – това е вярно решение. Финансовите загуби, които можем да понесем поради отлагането на олимпийските игри, не могат да се съпоставят с рискуването на живота. В тази обстановка би трябвало да се възползваме и да се подготвим уместно за делото в Спортния трибунал, защото ще можем да върнем Русия на Олимпиадата “, съобщи Хоркина.

" Според мен всичко се случи, тъй като не биваше да наскърбяват Русия и нашите спортисти по този метод. Все отново в нашия химн се пее, че Бог пази нашата земя. Считам, че това е божие наказване. А Русия продължава да демонстрира, че е подготвена да оказва помощ на всички, защото разбираме, че единствено по този начин се борим за общото благоденствие “, добави 41-годишната някогашна гимнастичка, която е с чин полковник от запаса на Руската войска.

През кариерата си Светлана Хоркина има два златни, четири сребърни и един бронзов олимпийски медали. От международни шампионати е спечелила девет златни, осем сребърни и три бронзови оценки. Тя е и 13-кратна европейска шампионка по спортна гимнастика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР