Двукратната олимпийска шампионка по гимнастика и бивш депутат в Думата

...
Двукратната олимпийска шампионка по гимнастика и бивш депутат в Думата
Коментари Харесай

Не трябваше да обиждат Русия, коронавирусът е божие наказание

Двукратната олимпийска шампионка по гимнастика и някогашен народен представител в Думата от ръководещата партия " Единна Русия " Светлана Хоркина дефинира ковид като божие наказване поради обидите към Русия и наложените ограничавания за присъединяване на съветски спортисти в игрите, които бе решено да се отсрочат за 2021 година

Пред съветското издание " Спот Експрес " тя разяснява, че решението за отсрочването на Олимпийските игри в Япония е вярно, поради разпространяването на заболяването и това време би трябвало да се употребява за решение на всички проблеми на Русия във връзка летните игри.

" Финансовите и моралните загуби, които всички можем да понесем поради анулацията на Олимпийските игри не си костват, с цел да се рискува здравето на толкоз доста хора. Но в тази обстановка ние би трябвало да се възползваме и да работим крепко в спортния трибунал, с разнообразни интернационалните федерации, с цел да може за следващата година да решим всички въпроси ", разяснява тя ситуацията с игрите в Япония.

" Според мен цялата обстановка е непредвидена за всички, друго решение не виждам... Но няма нищо ужасно, ще се подготвим за 2021 година По мое виждане всичко това се случи, тъй като не трябваше да наскърбяват Русия, включително и нашите спортисти. Не на вятъра в нашия химн се пее, че Бог пази земята ни. Сега се разнася такава смъртоносна гнусота из целия свят, само че не трябваше да се провеждат такива политически преиначавания. А Русия все по този начин е подготвена да оказва помощ на всички, тъй като разбираме, че няма нищо по мощно от това да се борим за всичко положително, за дружбата, за децата, за положителната стопанска система ", сподели още сподели Хоркина.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР