Двукратната световна шампионка при танцовите двойки Габриела Пападакис със сигурност

...
Двукратната световна шампионка при танцовите двойки Габриела Пападакис със сигурност
Коментари Харесай

Роклята на фигуристката с голите гърди от Олимпиадата пак се отвори, този път щедро лъсна дупето й

Двукратната международна шампионка при танцовите двойки Габриела Пападакис сигурно ще запомни Зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг. След като в понеделник фигуристката претърпя най-големия си призрачен сън по време на късата стратегия, защото роклята й се разкопча и разкри част от гърдата й, то по време на волната стратегия още веднъж бе предадена от костюма си, оповестява " Дарик ".

Долната част на роклята на французойката обилно се отвори, до момента в който тя се въртеше на леда с нейния сътрудник Гийом Сизерон, разкривайки задните й елементи.

Въпреки всичките инциденти французите съумяха да завоюват сребърните оценки в ПьонгЧанг във волната стратегия. За осъществяването си те получиха 123.35 точки.

" Не беше елементарно да се върна на леда след случилото се в понеделник. Затова бяхме подготвени да дадем всичко от себе си и взехме решение, че ще мислим за проблемите по-късно ", сподели Пападакис след награждаването.



Figure skater Gabriella Papadakis covers up after wardrobe malfunction… but accidentally flashes bum: https://t.co/8y1SOHnr3R qua
— AKIQUANG (@AKIQUANGTV) February 20, 2018
Още вести за олимпиадата, четете в БЛИЦ Спорт
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР