Двудневното юбилейно 10-о издание на икономическия форум Шумът на парите

...
Двудневното юбилейно 10-о издание на икономическия форум Шумът на парите
Коментари Харесай

Юбилейното издание на „Шумът на парите“ събра над 1500 души аудитория и близо 50 лектора

Двудневното юбилейно 10-о издание на икономическия конгрес Шумът на парите събра на сцената си близо 50 български и задгранични лектори, които показаха упованията и новостите в света на ръководството на персоналните финанси, технологиите, банките, образованието и парцелите.

Няма индикации, че през тази година ще станем очевидци на нова световна криза, само че даже това да се случи, тя ще сътвори доста положителни благоприятни условия за вложения. Това съобщи ръководителят на дирекция "Частно банкиране " в Първа капиталова банка Петко Вълков по време на полемиката, отдадена на персоналните финанси.

Ние считаме, че няма условия за финансова рецесия, съобщи от своя страна Явор Ачев, управител за България на Амунди Асет Мениджмънт. Той поддържа мнението си, като уточни, че стопанската система е в интервал на растеж, който се забави, само че всички прогнози за тази и за идната година са, че в международен мащаб ще има растеж от към 3%.

По време на полемиката, отдадена на персоналните финанси, основният изпълнителен шеф на ЗК „ УНИКА “ АД Николай Генчев съобщи, че капиталовите благоприятни условия, които предлага застраховането, в последно време стават все по-популярни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР