Двудневна шоу надпревара взриви град Перник, гости от цялата страна,

...
Двудневна шоу надпревара взриви град Перник, гости от цялата страна,
Коментари Харесай

Луда надпревара със зрелищно шоу в Перник

Двудневна шоу конкуренция взриви град Перник, посетители от цялата страна, изминаха стотици киломентри, с цел да се насладят на неповторими борби, каскади, конфликт, екшън, които бяха единствено дребна част от невероятната шоу стратегия, която направи Луда конкуренция този уикенд в град Перник!



През първият ден на събитието се организираха 2 борби на непрофесионално квалифицираните коли, както и 4 на експертите, които оставиха феновете без мирис.

Първата борба бе персонално отправеното предизвикателство от един от най-зрелищните водачи Белята със софийски Голф към Крум който бе с толкоз интензивен автомобил, че мъчно можеше да се каже каква марка и модел е. Тези автогладиатори довършиха една борба, почнала още от втория ден на събитието ни в град Костинброд.



Богдан Борисов с неговата неповторима съветска машина надделя над своя противник представляващ френския хайлайф на колите, а точно Ситроен. В същата категория, неповторимо по рода си още веднъж с френски генезис Пежо 206 сподели, че може да се бори до последно, въпреки и пушейки отвред. Въпреки, че в борбата победител и класиран за втория ден от конкуренцията бе Янислав с неговото немско непобедимо Ауди, Самбиста стана любим на доста дребни почитатели от публиката. В последната борба на професионално квалифицираните коли, още веднъж Краси от Шуки Ауто (многократен шампион) сподели, че е несломим и се класира за финалите.



След цяла нощ работа върху възтановяване на колите от страна на екипите, както и до самото начало на събитието в неделният ден, винкели, тръби и искри хвърчаха от боксовете в арената на гладиаторските борби.

Първата борба на професионално квалифицираните коли бе сред Бранко с неговата маневрена немска катафалка, VW клуб България с Голф и Велин,който също бе с VW, само че след толкоз банкет на ГМО се оказа, че в началото е бил Пасат, само че сега е мъчно различим.



Във втората борба „ Малкото коте “ от Франция, ръководено от Самбиста бе интензивно дотолкоз, че от котенце се трансформира в „ Малкото лъвче “, което изръмжа при професионално квалифицираните коли и надделя Белята със софийския Голф, както и другия представител на френската буржоазия Недко със Ситроен Саксо.

От стоковите коли, финален оживял и победител в категорията е Богдан Борисов с неговата неповторима Лада. Може колата да не е първа младост, само че особено за събитието в Перник, колата бе модифицирана и изрисувана с предцизност даже към най – дребните елементи.



В шестата борба, бе нанесен удар, който е неразрешен, според разпоредбите и регламента на събитието, а точно: удар в шофьорската врата и от арената бе дисквалифициран Крум с неговият „ Астра танк “ (Информацията за марката и модела е видна единствено на двигателя).

Финалната борба бе сред двамата братя от „ Шуки Ауто “, Тони и Краси. Кръвта си е кръв, само че и успеха си е победа, майсторско нанасяне на удари, дрифт и забележителни шоьорски умения демонстрираха братята на арената на конкуренцията. Оказа се, че колата на Краси Шукадаров, по- дребният брат, надделя над обичаната марка на всички перничани и сграбчи купата на Луда Надпревара, а точно: „ Пернишки автогладиатор, сезон 2021 година “ в Театър на разрушението.



През двата дни на арената на гладиаторските борби се демонстрираха неповторими каскади, виждани до в този момент може би единствено по филмите, прекосяване през стълба, само че без да засегне индивида върху нея, АТВ на две гуми, горящи коли, награди за дечицата обезпечени от сътрудници на конкуренцията подкрепили идеята, а точно: „ Спри експанзията по пътищата стани един от нас “.



За всеки по нещо, нито за момент публиката на Луда Надпревара не скучаеше, адреналин, смях и доста хубави страсти ще запазят феновете много дълго време, даже и за татковците уредниците се бяха погрижили и в двата дни на събитието, на арената на борбите се показва по какъв начин би трябвало да се поддържат колите, единствено, че еротично.



Екипа на Луда Надпревара ви приканва: „ Спри експанзията по пътищата, стани един от нас! “, заповядайте в една следена среда където може да покажете своите шофьорски умения.



Очаквайте финала на сезон 2021 година и на 25 и 26 септември в град София, околовръстен път, квартал Симеоново!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР