Двучасово шоу, стотици екзалтирани фенове и най-популярните хитове на Инна.

...
Двучасово шоу, стотици екзалтирани фенове и най-популярните хитове на Инна.
Коментари Харесай

Румънската певица Инна пред “Cool…T”: Музиката е и бизнес, и моя сбъдната мечта

Двучасово шоу, стотици екзалтирани почитатели и най-популярните шлагери на Инна. Такава беше атмосферата по време на първия независим концерт на певицата в България.

През 2008ма сингълът " Хот " изстрелва родената в Мангалия Инна измежду топ имената на румънската поп сцена. Песента става номер 1 в класациите на 16 страни. За малко време секси миньончето съумява да пробие на всички места в Европа и да направи по този начин, че румънската музика да звучи на всички места.

Преди да се отдаде на музиката Инна учи политически науки, знае и пет езика. За 10 години Инна има десетки шлагери, покорили музикалните ранглисти в родината й, както и в България, Англия, Испания, Русия и в съвсем целия свят. 32-годишната звезда даде обещание в профила си в Инстаграм, че ще се върне още веднъж у нас.

" Чувствам се необикновено още веднъж в България. Дори не помня какъв брой пъти съм била тук. Все отново сме съседи и е доста елементарно да пристигам постоянно. Мисля, че последният път беше предишното лято за един страховит фестивал. Хората бяха невероятни и си прекрарах отлично ", съобщи Инна.

Защо избра Велико Търново за първи независим концерт? Планираш ли подобен и в София?

Правя го, тъй като съм към момента при започване на кариерата си. Хората ме канят непрестанно - в разнообразни градове и страни... Просто този път ме поканиха във Велико Търново...дори не знам дали го изговарям добре.

Перфектно.

Поканиха ме и си споделих:защо не? Разбира се!

Казваш, че си при започване на кариерата си...?

Да! Всеки ден е начало на кариерата ми!

Та ти си най-известната румънска певица в Европа и в света?! Как съумя да го постигнеш?

Благодаря доста, правя оценка го. Не знам, върша това, което обичам. Правя го със пристрастеност. Опитвам се да дам най-хубавото...но в действителност обичам да споделям, че в този момент стартирам, тъй като всеки ден е друг, всеки град, всяка страна, всеки концерт.

Колко значимо е една певица да бъде и интелигентна? Ти да вземем за пример знаеш 5 езика?

О, в случай че това ме прави интелигентна...благодаря! Не единствено за певица, за всеки човек, за всяка жена е ужасно значимо да бъде интелигентна.

Как гледаш на музиката? Повече като бизнес или като преживяване на една фантазия?

В момента работя по втория ми албум - напълно написан от мен, а всеки миг ще пуснем на пазара първия. Мисля, че музиката е бизнес, само че и моята персонална фантазия. Мечтая си да върша музика, да съм актьор и реализатор през целия ми живот, тъй че зависи. За мен музиката е моя фантазия, само че и бизнесът, с който се занимавам. Ако ме попитате какво върша довечера? То не е бизнес, а най-хубавото шоу, на което съм способна. Ако ме попитате на следващия ден, когато съм в офиса и се чудя по какъв начин да подобря шоуто си или по какъв начин да промотирам новия си албум... да, това е бизнес. Днес обаче това не е бизнес, а обич.

Когато започваше кариерата си, по този начин ли си представяше, че ще се развие?

Не. Никога не съм си представяла, че един ден ще обикалям света, правейки турнета, че ще пея в България и на всички места другаде. Не. Работих за това, мечтаех за това и съм пъклен признателна и щастлива за всичко, което вселената и моите почитатели ми дадоха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР