Двубоят срещу Ботев Пловдив бе по-специален за един от играчите

...
Двубоят срещу Ботев Пловдив бе по-специален за един от играчите
Коментари Харесай

Рубен Пинто стана част от историята на ЦСКА

Двубоят против Ботев Пловдив бе по-специален за един от играчите на ЦСКА - Рубен Пинто. Португалецът записа своя мач №100 с алената фланелка и стана част от историята на клуба.

"Благодаря на всички в отбора и на почитателите. Още от началото ме поддържат и стимулират и в никакъв случай не са споделили нещо неприятно за мен. "

Пинто бе непретенциозен и призна, че за него е чест да бъде определен за вицекапитан от съотборниците си и съобщи, че е наслаждение да играе на 200% за тима.

"Когато си чужденец, е по-трудно да си капитан. За мен капитан би трябвало да е човек, който приказва езика. И аз разбирам български и приказвам много, само че диалозите със съдията и съотборниците са разнообразни. Горд съм, тъй като бях определен за вицекапитан от съотборниците си, това значи доста, тъй като имат доверие в мен ", съобщи Пинто.

"Когато подпишеш контракт за избран интервал, би трябвало да го изпълниш. За мен е наслаждение, веселя се, че имат доверие в мен. Винаги давам 200% от себе си, желая да извърша контракта си с клуба. Обичам този клуб, той ми е дал доста. "

Какво още съобщи Пинто пред камерата на DIEMA SPORT можете да видите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР