Двубоят на Ливърпул срещу Лийдс, който трябваше да се състои

...
Двубоят на Ливърпул срещу Лийдс, който трябваше да се състои
Коментари Харесай

Отложиха още два мача от Висшата лига

Двубоят на Ливърпул против Лийдс, който трябваше да се състои на 26 декември, бе отсрочен. Срещата сред Уулвърхямптън и Уотфорд, планувана за същия ден, също няма да се играе по стратегия. Причината за отлагането на двата мача е исканe от страна на Лийдс и Уотфорд заради многото случаи на инфектирани в двата клуба.

"След молби за отсрочване от страна на Лийдс и Уотфорд, в следствие от COVID-19, управлението на Висшата лига се срещна тази заран и със страдание се съгласи да отсрочи мачовете на двата клуба ", се споделя в изказване на Висшата лига.

Following postponement requests from and as a result of COVID-19, the Premier League Board met this morning and regrettably agreed to call off the two affected clubs’ Boxing Day fixtures

Full statement:
— Premier League (@premierleague)
След консултация със здравните управляващи и шефовете на британския футбол подготвителната база на Лийдс бе затворена за два дни. От йоркшърския клуб оповестиха, че имат пет нови случаи на инфектирани.

За Уотфорд пък това е трети следващ мач, който се отсрочва.

В Ливърпул също има проблеми със инфектирани от ковид. Върджил Ван Дайк, Фабиньо, Къртис Джоунс и Тиаго Алкантара пропуснаха последните два мача на отбора, откакто дадоха позитивни проби. Въпреки това, мърсисайдци не са желали отсрочване на мачове. Юрген Клоп неведнъж съобщи, че не е рационално да се играят два мача в границите на 3 дни сред 26-и и 28-и декември, както планираше празничната стратегия. Сега желанието му ще се реализира и тимът ще може умерено да се приготви за гостуването на Лестър на 28 декември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР