Двубоят на Болтън с Донкастър от Втора лига бе отложен.

...
Двубоят на Болтън с Донкастър от Втора лига бе отложен.
Коментари Харесай

Отложиха мач на закъсалия за пари Болтън

Двубоят на Болтън с Донкастър от Втора лига бе отсрочен. Клубът изпадна в администрация през май, откакто договарянията за нов притежател в лицето на някогашния акционер в Уотфорд Лоурънс Басини от Кен Андерсън пропаднаха.

Болтън разчита оттогава насам на млади играчи, с цел да подсигурява осъществяване на мачовете си, до момента в който админите се пробват да намерят покупател. Но заради опасения за здравето на младоците, които не са привикнали с присъединяване в първия тим, съ-администраторът Пол Епълтън разкри, че дуелът против Донкастър няма да се организира.

„ С голямо отчаяние би трябвало да заявя, че поради събитията сме принудени да отложим дуела с Донкастър. Не може да си позволим да рискуваме здравето на младите играчи. След консултация с медицинския щаб стигнахме до решение, че ще ги повикаме за различен мач. Успяхме да съберем футболисти за мача с Ковънтри, тъй като бяхме покрай реализирането на договорка за покупател. В актуалната обстановка е мъчно да притеглим налични играчи към клуба. Информация по отношение на възобновяване на билети за утрешния дуел ще бъде оповестена ще последва скоро “, показа той.

Болтън стартира сезона с отнети 12 точки от актива, откакто изпадна в администрация и към момента е без триумф през новата акция, откакто бе победен при гостуването на Транмиър с 0:5 в събота единствено дни, откакто отпадна от Карабао Къп след проваляне от Рочдейл с 2:5. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР