Двубоят между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световните титли

...
Двубоят между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световните титли
Коментари Харесай

Мачът Пулев - Джошуа може да бъде отложен с месец

Двубоят сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за международните трофеи по бокс в тежка категория може да бъде отсрочен с месец поради ковид. Това разгласи промоутърът на британеца Еди Хърн. Срещата би трябвало да се организира на 20 юни на стадиона на " Тотнъм " в Лондон и към този момент датата остава. Хърн обаче изясни, че поради пандемията може да има смяна. Всички събития на компанията му Matchroom през март и април към този момент бяха отсрочени. Отлагането на мача зависи и от това дали Висшата лига ще възобнови срещите си и по кое време ще е свободен стадионът.

" Изискването на Антъни е идващият му мач да е във Англия. 20 юни към момента е надалеч, към момента е в проектите ни. Говорим с " Тотнъм ", с цел да сме сигурни, че сме на едно мнение. Знаем, че имаме обща тактика за бъдещето. Очевидно решението на Висшата лига също ще повлияе на редица спортове. То може да промени проектите и за този мач. Потенциалните проекти за мача на Антъни Джошуа включват и възможното му отсрочване до юли. Имаме евентуална дата за юли, само че към този момент се надяваме мачът да остане на 20 юни ", сподели Хърн пред " Скай Спортс ".

Той съобщи, че мачовете сега се отсрочват и поради терзания, че няма по какъв начин да бъдат обезпечени нужните медицински лица, които да се грижат за боксьорите.

" От известието на английския боксов ръб излиза наяве, че не можем да сме сигурни, че верните доктори и медици могат да участват на тези събития. Ако има някоя травма, не знаем дали ще получим вярната здравна помощ. Щом се стигне до това, няма даже и подозрение. Всички боксьори към този момент имат нови дати за мачовете си, планувани за лятото, надяваме се всичко да стартира още веднъж допустимо най-скоро ", сподели Хърн.

Британският боксов ръб по надзор към този момент анулира всички обществени шампионати и галавечери под негова пълномощия поради пандемията. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР