Двубоят между Динамо (Букурещ) и Университатя (Крайова) от 2-ия кръг

...
Двубоят между Динамо (Букурещ) и Университатя (Крайова) от 2-ия кръг
Коментари Харесай

Тежък инцидент беляза мач с българско участие в Румъния

Двубоят сред Динамо (Букурещ) и Университатя (Крайова) от 2-ия кръг на шампионата на Румъния бе белязан от противен случай. Наставникът на домакините Еужен Нягое получи инфаркт по време на срещата и колабира на аварийна пейка, след което се наложи незабавно да бъде откаран в болница. Въпреки това мачът продължи, а “Кучетата ” изгубиха с 0:2, написа " Спортал ".

``
реклама

Нягое е отпред на отбора от Букурещ от месец, като от началото почитателите на тима са срещу него и желаят оставката му.

В мача присъединяване взе и българинът Антони Иванов, който записа цялостни 90 минути в състава на гостите и имаше присъединяване при втория гол.

Университатя поведе в 35-ата минута с попадение на Брабуц, който се разписа с диагонален удар.

В 66-ата минута гостите удвоиха преднината си. Иванов насочи удар от близко, който бе избавен от вратаря, само че при доавката Роман вкара с глава за 0:2.

Това е втори триумф за Университатя от началото на сезона и отборът заема второто място с равни точки с лидера Виторул. Динамо пък остава с нулев актив на дъното на класирането.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР