Двубоят между Барселона и Леванте определено е под въпрос. Каталунците

...
Двубоят между Барселона и Леванте определено е под въпрос. Каталунците
Коментари Харесай

От Леванте все още не са подали жалба за нередовния играч на Барса

Двубоят сред Барселона и Леванте несъмнено е под въпрос. Каталунците позволиха голям гаф, включвайки неточен състезател в първия мач сред двата отбора от шампионата за Купата на Краля. Всичко това може да докара до дисквалифицирането на " блаугранас " от конкуренцията.

" Ел Мундо Депортиво " прави услуга и на двата отбора, като в уеб страницата си разгласява членове от Дисциплинарния кодекс на Испанската футболна федерация, които могат да бъдат от изгода и на двата клуба.

 Валверде няма да рискува, Барса с титулярите против Леванте
Валверде няма да рискува, Барса с титулярите против Леванте

В реванша за Купата на Краля

Член 76 гласи , че на клуб, който непозволено употребява състезател в прорез с регламентираните условия в даден мач, въпросния дуел му се присъжда като служебна загуба с 0:3.

Превърналият се в воин на цялата юридическа драма - Чуми, получава петия си жълт картон в дуела на Барселона Б против Кастейон на 6-ти януари и изтърпя наказването си в последвалия турнирен дуел против Алкояно, който обаче беше след този на първия отбор против Леванте. Според нормативите обаче първо би трябвало да изтече глобата и едвам тогава може да играе с първия тим.

Барса ще се опита да избави ситуацията си с член 28, съгласно който " леките " санкции се изтърпяват в същото съревнование. Това, което избавя Барселона, е, че съгласно същия устав от Леванте са имали 48 часа да подадат тъжба, което не се е случило . Затова и от Федерацията за момента не подхващат никакви дейности. Ако постъпи тъжба през днешния ден, съдията на шампионата бързо би трябвало да позволи проблема , защото срещата реванш е от 22:30 часа довечера.

 Изхвърлят Барселона от шампионата за Купата на Краля поради неточен футболист?
Изхвърлят Барселона от шампионата за Купата на Краля поради неточен футболист?

Голям проблем за каталунците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР