Двубой от Бундеслигата и две срещи от второто ниво на

...
Двубой от Бундеслигата и две срещи от второто ниво на
Коментари Харесай

Хаверц ще връща Байер на победния път, мачове от Германия в бонус предложенията на Winbet

Двубой от Бундеслигата и две срещи от второто равнище на немския футбол попадат в Super hot залозите на Winbet .

Първото определено предложение е за конфликта от двадесет и деветия кръг сред Байер Леверкузен и Фрайбург.

„ Аспирините “ възобновиха сезона с две безапелационни победи над Борусия Мьонхенгладбах и Вердер Бремен, само че в последния кръг изгубиха от Волфсбург с 1:4.

С главен принос за положителното показване и точковия актив на един от някогашните тимове на Димитър Бербатов е Кай Хаверц.

Атакуващият полузащитник има 10 попадения и пет асистенции досега през сезона и в този момент още веднъж се чака да поведе съотборниците си към триумф над намиращия се в слаба форма тим на Фрайбург.

Super hot залогът , който предлага Winbet за мача сред Фрайбург и Байер Леверкузен е Кай Хаверц да означи гол при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.22 .

Следващото бонус предложение е за дуела от Втора Бундеслига сред Оснабрюк и Ян Регенсбург. Двата отбора са във втората половина на подреждането, нямат съществени упоритости и през първия полусезон направиха зрелищно тъждество 3:3.

Прогнозата ни за идната среща е, че още веднъж ще станем очевидци на огромен брой попадения и в двете порти.

Super hot залогът на Winbet за този мач е да бъдат маркирани над 3.5 гола при повишен коефициент на 3.35 от стартов 2.95 .

Третият определен конфликт също е от второто равнище на немския футбол и в него един против различен се изправят Дармщад и Гройтер Фюрт.

Гостите от Дармщад се намират на пета позиция и са в серия от две победи. Техният противник Гройтер Фюрт е на осмо място и не е записал цялостен триумф след подновяването на шампионата.

Определено Дармщад е тимът в по-добра форма и упованията ни са, че те ще запишат трети следващ триумф.

Super hot залогът на Winbet за дуела е Дармщад да открие резултата при повишен коефициент на 2.15 от стартов 1.75 . Снимки: ©Getty Images

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР