Двойно убийство в риалитито „Фермата: Нов свят“ – като шеф

...
Двойно убийство в риалитито „Фермата: Нов свят“ – като шеф
Коментари Харесай

Недоволство във Фермата - месото пак скара играчите

Двойно ликвидиране в риалитито „ Фермата: Нов свят “ – като началник на стопанството любовчията в шоуто Краси Джунов подложи на гласоподаване заколението на петли и с треньора на звездите Сами Хоссни набелязаха жертвите си в курника, написа HotArena.

Дефицитът на месо е мъчителен за множеството участници в риалитито от ден първи и мисълта за бутче в чиниите им ги поблазни. Въоръжени с брадви, Краси и Сами приготвиха птиците за екзекуция пред аудитория в камерен състав – домакинята Красимира, многодетната майка Веселка и маникюристката Силвия. Тя одобри най-драматично прехвърлянето на петлите в отвъдното и когато Джунов ги подхвана за крилата, изрече: „ Да ни прости Господ! Извинявай за болката, която ще ти причиним. Не го вършим за кеф, а тъй като нещо би трябвало да се яде “.

„ Айде, бе, в този момент литургия ли ще му правиш? “, подкачи я Джунов. Охранителят Венцислав пък предложи да му викнат и поп, преди да е станало късно за вечеря.

С брадвата пръв замахна Сами Хоссни, а по-късно и сътрудникът му в „ закононарушението “ Краси. „ Малко гадно се получи, че не съумях да отрежа главата на петела от раз. Трябваше да се отървем от тия петли хулигани, които търкаляха кокошките по двора “, сподели Сами, визирайки глада на съотборниците си.

Като аргатин на Силвия се падна достойнството да почисти петлите и да сготви единия с ориз. Усилията й не дадоха стремежи резултат и охранителят Венци захвърли демoнстративно чинията си встрани. „ Ако това би трябвало да го хапвам, аз ще стана веган! Ще мина на домати и самун! “, отсече той. Футболистката Велислава стартира да рови старателно ориза в търсене на парче месо, а британската възпитаничка Елизабет предложи своето на мъжете.

Разстроена от кулинарното крушение, русокоската от Несебър се усамоти в двора с другия аргатин Сами Хоссни. „ Нали го виждат какъв брой пиленце е, няма по какъв начин с един петел да нахраня 13 индивида, те свински пържоли ли чакаха! Язък, че го бастисахме! “, с насълзени очи занарежда тя, а Сами я поддържа и назова останалите неблагодарници.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР