Двойно по-високи заплати и пенсии на българите до 2025 г.

...
Двойно по-високи заплати и пенсии на българите до 2025 г.
Коментари Харесай

Двойно по-високи заплати и пенсии обещават от Гражданско Движение ЗАЕДНО

Двойно по-високи заплати и пенсии на българите до 2025 година Това е част от новата стратегия на Гражданско Движение " ЗАЕДНО ", което през днешния ден организира втората си национална конференция в София. От Движението връчиха искане до основния прокурор, в което упорстват за следствие на всички крупни корупционни покупко-продажби, ощетили страната.

От придвижване " Заедно " показаха, че страната ни е най-изоставащата в Европейския съюз като приходи и стандарт на живот на хората. Това е поради корупцията, неефективните промени и неработещата правосъдна система. Затова след края на конференцията от Гражданското придвижване проведоха протестно шествие от НДК до Съдебната палата.
проф. Александър Томов, национално Гражданско съдружие " ЗАЕДНО ": Целта е да се връчи на основния прокурор документ с 9 проблема, които по наша оценка на тази комисия " Антикорупция ", е нанесла вреди за над 10 милиарда лв.. Искаме или да се стартират следствия, или да се възстановят остарели следствия, които бяха прекъснати.
От Движение " ЗАЕДНО " са срещу концепцията за влизане на България в еврозоната, тъй като считат, че по този начин българите в допълнение ще обеднеят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР