Двойно . Николай и Виолета Теневи са съответно на 54

...
Двойно . Николай и Виолета Теневи са съответно на 54
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за закланите брат и сестра в софийско село, имало е жена, която...

Двойно. Николай и Виолета Теневи са надлежно на 54 и на 51 години. Както БЛИЦ писа сигналът е подаден във вторник към 19:50 часа. Един от съседите е забелязал, че в къщата няма интензивност. Имал е ключ и влиза да ревизира, при което вижда двамата да лежат на земята. Той подава и сигнала към Министерство на вътрешните работи. Пристигналият екип на Спешна помощ открива, че те са мъртви.

Мъжът е работил като охранител до последно и се е грижел за болната си сестра, По думи на кмета на селото Йордан Шейтански проверяващи са разкрили и ножа, с който се допуска, че е осъществено закононарушението.

Той изясни, че двамата са живеели сами в къщата. Братът се е грижел за сестра си, защото тя страдала от паралич. Кметът описа, че когато братът е ходел на работа, в къщата е имало жена, която да оказва помощ, написа „ Телеграф “.

Кметът изясни, че братът в никакъв случай не се е оплаквал и не е знаел да има врагове. Според него има възможност братът да не е могъл да устоя повече, което е довело до тежкия случай.

„ Моите усещания са, че той се грижеше за сестра си доста добре “, добави Шейтански.

Версиите досега са две: Убийство или ликвидиране с последвало самоубийство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР