Двойните стандарти съществуват отдавна и продължават да съществуват. Моята кауза

...
Двойните стандарти съществуват отдавна и продължават да съществуват. Моята кауза
Коментари Харесай

Омбудсманът: Двойният стандарт при храните е унизителен за България

Двойните стандарти съществуват от дълго време и не престават да съществуват. Моята идея е тази унизителна процедура за България да бъде прекъсната. С този двоен стандарт ни третират като втора употреба хора и консуматори.
Това сподели пред bTV омбудсманът Мая Манолова.

" Институцията омбудсман стои твърдо зад премахването на двойните стандарти при храните. Аз съм горда, че ние организирахме форума за двойните стандарти по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Най-големите разминавания има при храните и то при тези за деца. Днес аз и български жители отпътуваме за Брюксел и на следващия ден сутринта ще бъдем изслушани в комисията за петиции. Ние ще представим нашето гледище за възбрана на храни, които се създават по друг метод за другите страни. Тази наша петиция способства доста за напредването и разрешаването на този проблем. Поискала съм среща и с европейския омбудсман. Искам да изкажа и своята признателност към българските евродепутати, които съумяха да убедят своите сътрудници от Западна Европа да застанат зад нашата идея ", разкри Манолова.

" Много от хората с увреждания се тормозиха, че пенсиите им са понижени. Социалното министерство не съумя да изясни вярно и тъкмо за пенсиите. От министерството не би трябвало да се мият ръцете със закона и измененията. Целият този безпорядък се случи поради несвършена работа на администрацията ", безапелационна беше тя.

" Към момента считам да си извършвам функционалността на омбудсман. Нямам решение по тематиката за кмет на София и не съм размишлявала. Отдадена съм на моите дела. Тази година предстоят доста нови съществени борби ", приключи Манолова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР