Двойникът на Лионел Меси - Реза Парастеш е използвал еуфорията

...
Двойникът на Лионел Меси - Реза Парастеш е използвал еуфорията
Коментари Харесай

Меси - менте на съд за сваляне на момичета

Двойникът на Лионел Меси - Реза Парастеш е употребявал еуфорията към себе си и с цел да забива гаджета. Insolite TV оповестява, че 23 дами са подали тъжби против него. Всички те са правили секс с него, вярвайки, че това е същинският Меси.

Със сигурност заблудените дами са повече, само че най-малко към този миг това е броят на недоволните, които са се осмелили да си признаят и желаят да го съдят. 27-годишният Парастеш беше на Световното състезание в Русия през предишното лято и там също с лекост караше почитателите да мислят, че против тях е самият аржентински нападател на Барселона.

Преди две години пък въпросният мъж беше задържан за нарушение на публичния ред в град Хамедан. Тогава той беше спрял на кръстовище и излязъл от автомобила си, облечен в екип на каталунците. Стотици хора се струпаха, с цел да се снимат с него. От полицията бяха принудени да задържат Парастеш, с цел да отпушат трафика. Колата му също беше вдигната на углавен паркинг от локалните " паяци ".

Парастеш нашумя в Иран, когато по гледище на татко си изпратил своя фотография до едно от локалните спортни издания. Благодарение на известността, която си печели, той подписва контракт като фотомодел и постоянно дава изявленията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР