Двойник на колумбийската звезда Малума се появи в трибуните на

...
Двойник на колумбийската звезда Малума се появи в трибуните на
Коментари Харесай

Фалшив Малума се появи на концерта в Арена Армеец

Двойник на колумбийската звезда Малума се появи в трибуните на концерта му през вчерашния ден в зала " Арена Армеец " в София. Преди началото на концерта писъци на екзалтирани последователки огласиха залата, а повода - мнозина от тях взеха решение, че Малума се е настанил в залата минути преди да се качи на сцената.
Стигна се до там, че стотици последователки заприиждаха към мнимия Малума, а той не спираше да се усмихва, да раздава подписи и фотоси. Жестовете му бяха толкоз обиграни, че в случай че не беше неналичието на татуировки по ръцете, и ние за малко щяхме да се заблудим! Приликата сред двамата бе в действителност поразителна!

За благополучие, въпреки и с два часа забавяне, латино красавецът се появи на сцената в цялостния си искра и изцяло същински - ухилен, парещ и раздаващ се от все сърце! Оказа се, че повода за закъснението е техника, забавена на българската граница.
Почти двучасовият театър, който бяха подготвили артистът и екипът му, впечатли с изключение на с гласовитите данни на чаровника, и с 3D анимация, доста образни и пироефекти, конфети, 12-членен балет и бенд. Един от пиковите моменти в шоуто бе качването на сцената на две случайно определени девойки, които Малума предложения и на които раздаде обятия и целувки.

Друг любопитен миг бе в края на концерта, когато Малума излезе с българския байрак и стартира да пее един от най-големите си шлагери " Felices los 4 ", когато публиката запя с него, а той не скри вълнението си и благодари на български, а след това даже целуна знамето.
Сподели с твоите другари


Не можем да не отбележим, че сме впечатлени от живото пеене на Малума, който заплени публиката с вокалните си данни и голямото си почитание и обич, които няма по какъв начин да не забележите, даже да не сте измежду най-големите му фенове. А ние го чакаме с неспокойствие още веднъж в България!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР