Двойни стандарти – така нарече влизането на народни представители без

...
Двойни стандарти – така нарече влизането на народни представители без
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Зеленият сертификат да отпадне за всички или да стане задължителен и за Народното събрание

Двойни стандарти – по този начин назова влизането на народни представители без зелен документ в Народното събрание Десислава Атанасова от ГЕРБ. Припомняме, че през днешния ден се разисква план на Правилника за организацията и активността на Народното събрание.

Десислава Атанасова направи предложение, в което настоя или да се задължи министъра на опазването на здравето да направи наложително влизането със зелен документ в Народното събрание , или да анулира зеления документ за всички български жители и във всички обекти .

„ Нали единствено преди дни заявихте, че ще се влага нов смисъл в думата депутат. Очевидно новият смисъл е, че за народните представители могат едни правила да съществуват, за всички останали са други “, уточни Атанасова.

Мреждувременно гората се чудят по какъв начин да си платят тестванията, означи Атансова. Тя добави обаче, че смъртните случаи и новозаразените не престават да са висок брой. Атанасова уточни, че предлагането ѝ ще бъде облечено в два плана, които ще показа пред Народното събрание до края на седмицата за гласоподаване.

На друго мнение е Костадинов, който беше безапелационен, че зелените документи би трябвало да отпаднат за всички.

„ Считаме, че би трябвало да се спре с това безумство. Не бива депутатите да имат друг статут и по тази причина считаме, че зеленият документ би трябвало да отпадне за всички “, уточни Костадин Костадинов от „ Възраждане “.

„ Тази лицемерна угриженост не е доста приятна. Всека седмица стотици българи заплащат тестванията си. Първоначално се говореше, че те ще бъдат безвъзмездни, само че операцията не е безвъзмездна “, добави Костадинов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР