Двойките спорят, изпадат в конфликти и се карат. Когато в

...
Двойките спорят, изпадат в конфликти и се карат. Когато в
Коментари Харесай

Има поне 4 причини, за които се карат двойките

Двойките спорят, изпадат в спорове и се карат. Когато в тази омагьосана игра е намесена любовта, всичко въпреки всичко се подрежда. Взаимните ползи, обичта, готовността за взаимни отстъпки са нещата, които оказват помощ на връзката да продължи напред. Колкото и да се обичате и почитате, спорове постоянно пораждат, изключително някои общовалидни за множеството връзки, които съгласно психолозите са изцяло обикновено събитие и не би трябвало да будят мотив за терзание и разлъка.

Пари
Парите са една от най-честите аргументи за спорове, разногласия и кавги. Те са централна тематика във всяка връзка. Животът ни се върти към парите, даже да не сме материален вид хора, те са средството, с което боравим и от което се нуждаем всеки ден. Повечето двойки имат разлики във връзка с парите, разбирането за тях, харченето, спестяването. Споровете за парите са нещо изцяло обикновено. Те се появяват в някакъв миг даже при най-хармоничните във финансов смисъл двойки, които имат сходни разбирания. Стига парите да не са неизпълним проблем, разногласията за тях не би трябвало да са мотив за разкол.

Секс
Между двама души съвсем постоянно съществуват разлики в секса без значение какъв брой мощно се обичат. Любовта и половите потребности и стремежи са две разнообразни неща, които не зависят наложително едно от друго и не всеки път се допълват. Част от казуса е и общественият напън, упованията, мощно пресилените интимни прекарвания в киното, всичко това покачва упованията към секса, само че и стресът. Когато упованията към секса във връзката или брака не се оправдаят, постоянно сътрудниците се обезсърчават и разочароват. Успешните връзки, в които хората живеят в естетика със половите си разлики и любовта си, сътрудниците имат по-реалистични упования към секса и връзката изобщо. Това намалява равнището на стрес и безпокойствие по повод мисълта „ благополучен ли съм “ и „ получавам ли това, от което се нуждая “, които най-често са в основата на споровете, подбудени от полови разлики.

Деца
Когато нямате деца, това може да породи спор дали и двамата желаете да имате или не. Когато се появят във връзката ви, разногласията стартират да добиват друга посока – развъждане, образование, галене, отговорност. Родителството е извънредно сложна задача, с която множеството хора не се оправят съвършено, по тази причина и предприемането на крачката да имате деца провокира спорове. Появата им по-късно също. Тези спорове са изцяло естествени за всяка връзка. Ако ги имате с колегата си, не сте по-различни от останалите.

Времето, прекарано дружно
Двойките постоянно се карат за това какъв брой време да прекарват дружно, къде да го прекарват, с кого. Ако обичаните ви другари не са общи, това може да се окаже проблем. Всеки от сътрудниците може да избира да прекарва свободното си време по друг метод и тогава се появява основа за спорове. Представата за идеалната двойка е сътрудниците да обичат да вършат всичко дружно, да се схващат съвършено с приятелите на другия, да имат идентични разбирания за това по какъв начин да прекарват свободното си време, заниманията им да са идентични. Изключително мъчно постижимо е всичко това и е изцяло обикновено да има разлики.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР