Двойката нови екипи на Англия, които ще бъдат носени на

...
Двойката нови екипи на Англия, които ще бъдат носени на
Коментари Харесай

Английските фенове са разделени, тъй като Nike пуска нови екипи за Евро 2024, включително ефектна фланелка

Двойката нови екипи на Англия, които ще бъдат носени на Евро 2024, както постоянно, провокира смесена реакция от почитателите.

Производителите Nike са произвели типичен бял и тъмносин домакински екип с V-образно деколте на ризата, до момента в който екипът за посетители е напълно виолетов с привличащ вниманието непряк панел в разнообразни цветове. Лентите ще се носят от мъжкия тим на Англия, Лъвиците и пара тимовете на Англия.

И двата комплекта бяха показани в 8 сутринта в понеделник и обществените медии бързо пламнаха от реакция. „ О, боже, те са нереални “, разгласява очарован почитател. Друг добави: „ И двете са невероятни “. „ Доста като екипа за посещение, като се изключи многоцветните странични панели “, призна трети.

Наистина екипът за посещение притегли най-голямо внимание. Със своята смела цветова скица описанието гласи: „ Екипировката за посещение на Англия 2024 премисля емблематични екипи от предишното с съвременен привкус, като прави самоуверено изказване с привличащо вниманието лилаво – съвременна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР