Двойката, която тайно се венча през септември 2018 г., отпразнува

...
Двойката, която тайно се венча през септември 2018 г., отпразнува
Коментари Харесай

Ти си моят най-добър приятел: Джъстин Бийбър към съпругата си Хейли

Двойката, която скрито се венча през септември 2018 година, отпразнува четвъртата годишнина от сватбата си във вторник.

За да означи значимото събитие, артистът показа черно-бяло селфи, на което той и брачната половинка му лежат един до различен, а сред тях има очарователно кученце.

" Честита годишнина на най-хубавия ми другар и брачна половинка... благодаря, че ме направи по-добър във всяко отношение ", написа 28-годишният Джъстин под обявата в Инстаграм.

Споделяйки същото възприятие, 25-годишната Хейли също показа сладостен пост в Инстаграм, включващ изложба от фотоси на двойката.

" 4 години омъжена за теб ", написа тя под фотосите. " Най-прекрасният мъж, който в миналото съм познавала... любовта на живота ми. Благодаря на Бога за теб. "

Един от фрагментите е от сватбената им гала в Южна Каролина, състояла се съвсем една година откакто включиха брак в нюйоркски съд, с воала на Болдуин, на който пишеше " Докато гибелта ни раздели ".

Сп. " People " удостовери през септември 2018 година, че Джъстин и Хейли са се оженили скрито единствено два месеца откакто се сгодиха на Бахамите на 7 юли 2018 година " Те продължиха напред и го направиха, без да се вслушват в никого ", сподели тогава източник, непосредствен до двойката.

На 30 септември 2019 година двойката отпразнува събитието с по-голяма гала в наличието на фамилията и приятелите си. Джъстин и Хейли, която носеше сватбена рокля по поръчка на Off-White, размениха клетви и пръстени Tiffany & Co. в Montage Palmetto Bluff в Южна Каролина.

Това лято двойката предприе двуседмично пътешестване до Бахамите, откакто Джъстин беше диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт и беше заставен да отсрочи американската част от международното си турне Justice. (Оттогава артистът анулира всички оставащи концерти, с цел да обърне внимание на здравето си).

" Хейли толкоз доста поддържаше Джъстин, тъкмо както той я поддържаше при здравословните ѝ проблеми ", сподели преди време източник, непосредствен до двойката, пред сп. " People ", визирайки миниинсулта на модела от март, породен от съсирек, който се е придвижил от сърцето до мозъка. 

В диалог с Harper`s Bazaar предишния месец основателката на Rhode описа за битката със здравето на нея и брачна половинка ѝ и за това по какъв начин са траяли да бъдат мощни през възходите и паденията.

Хейли също по този начин признава, че бракът изисква старания. " Чувствам, че това се дължи на напъните, които са положени и от двете страни ", сподели тя по това време. " В края на краищата, той е най-хубавият ми другар, само че въпреки всичко се изисква доста отдаденост, с цел да проработи. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР