Двойката, която флиртува от ден първи в шоуто и за

...
Двойката, която флиртува от ден първи в шоуто и за
Коментари Харесай

Паулина страда от липса на секс във Фермата

 Двойката, която флиртува от ден първи в шоуто и за пет седмици трансформира връзките си в сюжет за сапунен сериал, все по-често се кара като семейство с дългогодишна история.

Палавата Паулина издебна обичания си до момента в който майстореше нещо на двора и непосредствено го попита: " Ти проблем ли имаш? Гадже? ". Джунов, който си навлече прякора Ромео на " Фермата ", след като избяга от сиромасите при своята господарка, я сряза:

" Имам три гаджета! Да не мислиш, че в случай че имам някой, тук ще се повеждам с теб и ще се целувам? ". Секунда по-късно нашенецът с минало на сексуален модел в Испания показа същинската причина за киселото въодушевление на Паулина – проваления проект за секс предходната вечер.

" Нямам никакъв проблем, само че не ми харесва да замислям, при положение че тия неща би трябвало да си станат от единствено себе си. Не би трябвало да го плануваме! ", опита се да я успокои той.

Джунов, който влезе в надпреварата за 100 000 лева с настройката да прави секс, се ожали, че е бил нерадушен предната вечер и за това не е подел самодейността в леглото. " То и през днешния ден очевидно ще ти стане зле ", сръфа го Паулина.

Като същинска Жулиета на " Фермата "  тя дебнеше всяка свободна минута за сладки приказки с Краси на оградата, която до неотдавна разделяше двете стопанства. След като той прескочи, с цел да бъде покрай нея, Паулина дълго време не му разреши да съкрати дистанцията до целувка.

Хубавицата неведнъж споделяше, че на открито я чака сътрудникът й, с който имат 7-годишната връзка, в която обаче тя е била нещастна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР