Двойката, която бе заснета да прави секс в пицария Domino's

...
Двойката, която бе заснета да прави секс в пицария Domino's
Коментари Харесай

Това са безсрамниците, които правиха секс в пицария! Горещата мацката сега потъва в земята от срам

Двойката, която бе снимана да прави секс в пицария Domino's във Англия, до момента в който чиновниците работят от другата страна на гишето, през днешния ден дойдоха в съда, с цел да бъде осъдена, написа Mirror.

Даниела Хърст и Крейг Смит чакаха своята пица, когато разрешиха на техните буйни пристрастености да надделеят. Те бяха хванати в 18-минутни записи за видеонаблюдение в магазина в град Скарбъроу.



Председателят на съвета Анджела Бърдсхал сподели на предходно съвещание, че не се изключва двойката да получи и затвор.

29-годишната Даниела се извинила за случая и споделила, че тя и 31-годишния Смит " заслужават да бъдат осъдени ".



На видеото се вижда по какъв начин двамата поръчват храна, преди Хърст да се нахвърли върху Смит. После двамата почнали да вършат секс, като се опират на тезгяха. Вижда се и личният състав, който работи в кухнята. Двойката обаче грам не се тормози от това. По едно време идват даже и доставчиците за храна, които взимат поръчките и отново напущат обекта.



" Това не съм аз. Обикновено не съм по този начин. Играех си с приятеля ми, който обичам, и тотално изключих. Разбира се, опасявам се от опцията да отида в пандиза, само че, в случай че се случи, ще би трябвало да се оправя ", споделя момичето.

Видеото било пуснато и в съда. Даниела описала държанието си като " ужасяващо " и тя " потънала в земята ", когато видяла клипа по време на полицейското изявление.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР