Двойката е в Лондон, защото Софи има концерт в „Селби

...
Двойката е в Лондон, защото Софи има концерт в „Селби
Коментари Харесай

Софка и Гринго се потят за наследник в Лондон

Двойката е в Лондон, тъй като Софи има концерт в „ Селби център” в петък 13-ти април. Пропуските за шоуто са сред 40 и 30 паунда, като по-високата сума дава право на по-предни места и щедро ядене, написа „ Телеграф”.

Към шоуто обаче има и други бонуси. Редом със Софи, на сцената глас ще извият още Гринго и синът на певицата – Лоренцо. Младежът даже снима клип към песента „ Парти мишена”, а майка му прави всичко допустимо, с цел да го разпространява.

Лоренцо даже се е изрусил във връзка на събитието. И пусна фотоси с новата си визия, като се хвали, че се надява да си откри и гадже – руса със сини очи, въпреки че приема да е и със зелени.

Семейството даже показа занимателни истории от пътуването на Еми Стамболова до Лондон през май тази година. Певицата отишла в ресторант и споделила „ Гладна съм”, само че британският й бил толкоз неприятен, че сервитьорът я попитал турски ли приказва. На което, певицата, която не схванала и дума, отвърнала „ Филии с шоколад”.

Това станало през май, когато Стамболова гостува в Лондон с Орхан Мурад.

Иначе Софи се забавлява да обикаля из магазините в Лондон. Тя си направи разходка до фамозния „ Хародс”, а преди концерта счита да пие кафе в фамозно локално заведение.

Организатор на концерта на Маринова в английската столица е Веселин Стоянов. Той се прочу с присъединяване си в комедийния сериал „ Сутрешен блок” с Тодор Колев, където играеше плейбой– кореспондент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР