Двойката е имала брак от 5 години, а също и

...
Двойката е имала брак от 5 години, а също и
Коментари Харесай

Потрес! Жена брутално унижавана от мъжа си!


Двойката е имала брак от 5 години, а също и малолетно детенце. Спрямо дамата е прилагано принуждение от всеки вероятен тип - полово, физическо, психическо и икономическо. Последните актове на принуждение са от лятото на тази година, като те се отличават с доста висока степен на свирепост и експанзия.

Стигало се е до кавги със закани с ликвидиране, осъществяване на телесни повреди посредством потребление на хладно оръжие - нож и осъществяване на блудствени дейности. Тъй като са породени голям брой увреждания, на жертвата й се е наложило да посети незабавно поделение в Пловдив и да бъде настанена в болница. Жената е получила епикриза и в детайли съдебно-медицинско уверение.

След последния случай дамата взема решение да приключи връзката, като завежда дело. Вследствие на това е издадена заповед за незабавна отбрана. От октомври има правосъдно решение, в което всички претенции за отбрана са почетени. Съпругът е отхвърлен от общото жилище с полицейска интервенция, като му е неразрешено да приближава дамата, където и да било. Също по този начин е бил длъжен да посещава специфичен курс за работа с такива лица.

Ако до седмица той не се яви, ще бъде сезирана прокуратурата. Стана ясно още, че въпросният мъж е имал престъпни прояви и по-рано. Всички следствия против него обаче са завършили без формиране на произвеждане, което е основало у него чувство за недостижимост от органите на реда и закона.

Отделно е считал, че дамата и детето са негова благосъстоятелност и може да разполага с тях, когато си изиска, тъй като той е главата на фамилията и те зависят финансово от него. За благополучие дамата е решила да приключи всичко това, само че прободните рани от нож са факт. Мъжът е употребявал алкохол, само че това не е причина, а единствено опрощение за него самия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР