Двойка се страхува, че призракът на мъртва майка е ядосана,

...
Двойка се страхува, че призракът на мъртва майка е ядосана,
Коментари Харесай

`Призракът е бесен, че сме обърнали къщата й за печалба - снимките не лъжат`

Двойка се опасява, че " призракът на мъртва майка " е ядосана, че са обърнали дома й за бърза облага - откакто откриха „ черни меси “, преследващи техните фотоси от ремонта. Манди Корнс беше оставена да се почувства „ паникьосана и болна “, когато превъртя фотоси, направени от капиталовата покупка на нея и брачна половинка й Доналд Корнс.

Призрачните фотоси наподобява демонстрират огромна черна маса, излизаща от пода в неукрасена основна спалня на дома и други на покрива на хола и стената на друга спалня.

52-годишната споделя, че е „ почувствала неприятна сила “ в дома с три кревати, преди да направи фотосите и е уверена, че е уловила нещо „ паранормално “. Уплашената служителка за обслужване на клиенти, която нормално оказва помощ на Доналд с плановете им за възобновяване, признава, че е посетила парцела единствено три пъти през шестте месеца, през които са работили по него.

Манди се чудеше дали фантом не се е подразнил, че са купили дом за £24 000 ($30 000) с визия да похарчите към £24 000 ($30 00...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР