Двойка с деца нападнала с удари, заплахи и лютив спрей

...
Двойка с деца нападнала с удари, заплахи и лютив спрей
Коментари Харесай

Сеир! Семейство с деца нападна с удари и лютив спрей мъж и жена в Мездра

Двойка с деца нападнала с удари, закани и пикантен спрей мъж и жена, поради засечка на кръстовище в Мездра.
На 2 март към 17 часа И.Г. и приятелката му И.И. били в града, с цел да посетят стоматолог. Те били с лек автомобил „ Опел Астра “. Тъй като мъжът не познавал улиците, предизвикал усложнение в придвижването на кръстовище в железничарския град. Потърпевши били шофьорката на различен лек автомобил – А.С.Х, нейният мъж - В.Н.Н и техните деца. Въпреки, че не се е стигнало до злополука, В.Н. се подразнил от държанието на И.Г и предиздвикал жена си да го последва до крайната дестинация. След минути, „ Опел “-ът бил паркиран пред зъболекарския кабинет, а ядосаните мездренци го „ затиснали “. Н. слязъл от автомобила и почнал да се разправя с Г., като му отправял закани и се опитвал да го удари. Мъжът направил опит да се отбрани, само че изнервеният му конкурент блъскал вратата извън и го блъснал с нея няколко пъти. След като се поместил, Г. излязъл от возилото и се опитал да разбере повода за проявената към него експанзия. Страстите обаче се разгорещили и се наложило двете спътнички да разтървават мъжете си. Участниците в кавгата се качили в колите си, само че не спрели да си разменят реплики през прозорците на колите.
Изведнъж Х. извадила от дамската си чанта пикантен спрей за самоотбрана и през отворения прозорец в затвореното пространство на купето на автомобила напръскала Г. в лицето. Той изпитал мощна болежка и спечелил съчувствието на очевидци, които се втурнали да му оказват помощ. Мъжът бил признат в болница в Мездра, където му била оказана здравна помощ и бил освободен.
Поради неразбитателството и офанзивата против него, пострадалият повдигнал обвиняване против нападателите. Те били изправени пред районния съд в Мездра.
Магистратите решили да санкционират нападателите с санкции по 1000 лв. и да лишават средството, с което обвинената е предизвикала леката телесна щета. Също по този начин, с изключение на санкцията, А.С.Х била задължена да изплати 130 лв. в интерес на Държавата за направените по делото разходи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР