Двойка, пътуваща през северната част на американския щат Мейн беше

...
Двойка, пътуваща през северната част на американския щат Мейн беше
Коментари Харесай

Разгорещен спор между два риса блокира път

Двойка, пътуваща през северната част на американския щат Мейн беше принудена да спре посред пътя от непредвидена обсада. Точно пред тях стояли два риса, които изглеждали по този начин, като че ли спорят развълнувано.

На фамилията не му оставало нищо друго, с изключение на да погледа разразилия се "скандал " и да го снима.

Двамата описват, че пътували по път, покрай Кокаджи преди няколко седмици, когато били принудени да се понижат, тъй като по пътя пред тях постепенно и индиферентно вървели два риса. Дивите котки в последна сметка спрели посред пътя и разменили серии от странни мяукания и ръмжене, доста наподобяващи спор сред хора.

"Съпругът ми и аз бяхме в северната част на Мейн. Бяхме тръгнали по пътищата на дървосекачите, надявайки се да забележим лос или мечка ", изяснява дамата, снимала видеото.

"Изведнъж попаднахме на тези два риса, които ни забавляваха за близо 15 минути. Те вървяха пред нас, спираха, отново тръгваха, още веднъж спираха и като че ли разговаряха между тях. Те продължиха с оживения си и развълнуван спор даже откакто изключих камерата. Мина известно време преди да се отместят в страни и да ни пуснат да продължим по пътя си ", споделя още дамата, уловила любопитния миг.

Подобни срещи със спорещи и обсъждащи между тях рисове не са необичайност в тази част на американския щат. В YouTube, където е качено и актуалното видео, има сходни филмчета снимани преди година, две или 3. Явно рисовете обичат да спорят до момента в който си вършат дълги разходки по черните пътища.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР