Двойка от Северозапада завоюва челните места в най-голямото състезание по

...
Двойка от Северозапада завоюва челните места в най-голямото състезание по
Коментари Харесай

Танцова двойка от Северозапада детронира конкуренцията в Солун

Двойка от Северозапада завоюва челните места в най-голямото съревнование по противоречиви танци на Балканите. Тандемът Лора Рапонска - Павел Тодоров завоюва 2 първи места и 1 второ на 12-тия Международен шампионат по спортни танци "Salonika Open 2019” в Солун. Дамата е от Монтана, а нейният сътрудник - от Враца.
Добрата им техника, прецизното осъществяване и излъчването им ги класира на призовите места в категорията „ Стандартни танци “ за две възрастови групи – младежи и възрастни. Танцовият тандем зае второ място в Латино танците, състезавайки се с младежи от разнообразни страни.
В шампионата в Гърция взеха присъединяване повече от 2500 състезатели, като единствено 6-ма бяха представителите на България за Стандартни танци. Лора и Павел бяха най-младите представители от родината ни. Независимо от това те изпревариха двойки с дълготраен опит.
Рапонска и Тодоров са ученици на Николай Йорданов - началник на клуб по спортни танци ProDance - София. Това е първото им съревнование за сезона и се чакат още доста влиятелни оценки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР