Двойка от Портър, щата Тексас в САЩ публикува в You

...
Двойка от Портър, щата Тексас в САЩ публикува в You
Коментари Харесай

Сензационно ВИДЕО запечата как извънземни отвличат човек

Двойка от Портър, щата Тексас в Съединени американски щати разгласява в You Tube едно много необичайно видео, което може би е същинско доказателство за отвличането на човек от извънземни, оповестяват международните издания.

На видеозаписа се вижда по какъв начин един мъж някак си се издига над земята откакто е излязъл от вкъщи си. Младата двойка счита, че тяхната камера за видеонаблюдение може за миг да е имала недостатък, само че това е единствено тяхната „ публична версия “. Всъщност, те не могат да не се съгласят, че сниманата сцена припомня на похищение на хора от пришълци.

В момента клипът е извънредно известен в обществените мрежи. Никой не може да каже какво в действителност се е случило късно вечерта. Самите извънземни не се виждат.

По-рано, учени от Университета в Илинойс откриха, че извънземните може да наподобяват като феттучини или капелини - макаронени произведения, известни в Италия. Извънземните, с които сме привикнали от научнофантастичните филми, не могат да живеят на Марс. Такива изводи са направени след разбор на микроорганизми в горещите извори на Йелоустоун.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР