Двойка на разходка по крайбрежието на Уелс вярваха, че са

...
Двойка на разходка по крайбрежието на Уелс вярваха, че са
Коментари Харесай

„Чудовището от Лох Нес“ се появява изненадващо край бреговете на Уелс – но има обрат

Двойка на разходка по крайбрежието на Уелс имаха вяра, че са забелязали прословутото страшилище от Лох Нес да плува край брега – само че бяха в за изненада.

Сара Джейн Бурк и брачният партньор й Майк били на разходка, когато видели позната фигура в морето. Сомнителната панорама като че ли се е появила от нищото – а в действителност е породена от пън, който се вижда в мъглата. Сара сподели: „ В един мокър, тъмен, мъгляв следобяд, гледайки към сивото море, забелязахме пън тъкмо до брега, от който стърчеше дълъг корен.

„ Времето беше извънредно – въпреки и не когато започнахме разходката – само че нямаше по какъв начин да не го видиш, когато гледаш морето. Формата му го караше да наподобява тъкмо като на известните фотоси на „ Неси “ " – чудовището от Лох Нес. Забавлявахме се, тъй като и двамата си мислехме, че наподобява на нея. "

Споделяйки фотографията онлайн, госпожа Бурк, която се разхождаше в Порткроул, Мид Гламорган, попита „ какво прави Неси в Порткол? “ и скоро накара целия град да мъдрува. Един Жокер разяснява „ Неси се разкл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР