Двойка, която е правила страстен секс, е била арестувана от

...
Двойка, която е правила страстен секс, е била арестувана от
Коментари Харесай

Двойка отприщи нагона си и се отдаде на следобеден секс в парк, пълен с деца

Двойка, която е правила буен секс, е била задържана от полицията в Дентън (Тексас, САЩ), защото били голи и го правили на скамейка в парка.
Те били арестувани на 2-ри януари малко след 13 ч следобяд, когато в полицията бил получен сигнал, че двойка прави секс в Саут Лейкс парк в южната част на града.
Човекът, който подаде сигнала, ни сподели, че двама души, които са били голи, вършат секс в парка, наоколо до езерото с патиците, когато по това време е имало много деца, оповестиха от полицията в Дентън.
Когато чиновниците на реда пристигнали на мястото, двойката към момента правила секс, и били помолени от служителите на реда да прекратят заниманието си, осведоми univision.com.
Задържаните са Александър Мартин (28) и Таля Авасакди (32) и са упрекнати в нарушение на публичния ред. В своя отбрана мъжът декларирал, че не е знаел, че се вижда какво вършат, защото били " задоволително изолирани от другите ".
От своя страна органите на реда го опровергали и му обяснили, че се виждало всичко и от всички, в това число и от децата наоколо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР