Двойка гази в наводнена вода с височина четири фута, за

...
Двойка гази в наводнена вода с височина четири фута, за
Коментари Харесай

Двойка спасява хванат в капан и „разтърсващ“ шофьор от 4 фута наводнена вода, докато пожарните екипи наблюдават

Двойка гази в наводнена вода с височина четири фута, с цел да избави „ тресещ се и подгизнал “ мъж, заловен в капан в кола, до момента в който пожарната погледна.

Джейми Прайс описа по какъв начин той и партньорката Даниел влязоха в наводнения Форд в Ингейтстоун, Есекс, с цел да оказват помощ на инструктор по шофиране, затънал в автомобила. Той сподели, че пожарната чака екип от експерти и че мъжът може да е чакал още час, с цел да бъде избавен.

Инцидентът е станал по време на мощен дъжд, на към този момент напоена с вода земя. в неделя, когато Джейми отиде до форда, откакто видя службите за незабавна помощ. Имаше два противопожарни и избавителни екипа на Есекс, кола за спешна помощ и полицейска кола, само че локалният гражданин твърди, че е бил сюрпризиран, че екипите не са създали нищо, с цел да оказват помощ.

Джейми и сътрудникът му съумяха да оказват помощ на мъжа който трепереше и беше " комплициран " от студената вода, откакто съумя да отвори врата, откакто електроинсталацията на автомобила се повреди. Той пресметна, че мъжът може да е бил във вод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР